Individuel Coaching

Skab dit eget personlige udviklingsrum

Har du brug for hjælp til svære samtaler, til at finde løsninger på dilemmaer eller udfordringer, navigere i din organisation, din work-life balance eller din personlige og faglige udvikling? Der kan være mange årsager til at tale med en kompetent samtalepartner.

Med vores håndværk og erfaringer kan vi møde dig der, hvor du er og sætte dine behov i centrum. Derfra samarbejder vi om at gøre dig i stand til at arbejde konstruktivt og produktivt videre med dig selv og din praksis som du bedst selv kender.

Vi sammensætter individuelle coachingforløb efter behov og tilbyder en indledende samtale så du kan vurdere, om et forløb vil skabe værdi for dig

Du kan læse mere om Jacob Sønderskovs erfaringer og baggrund som coach her eller lade dig inspirere af vores videoer og inspiration om coaching.

Om Jacob Sønderskov

Jeg er i gang med et 1:1 leder coach forløb, og lige fra første møde har Jacob formået at skabe en stemning, der gør at jeg bliver super motiveret til at fortælle og tage i mod. Han formår at skabe en ”ligeværdig” samtale, han har en super evne til at opfange de input som jeg kommer med og med få ord få det gjort visuelt, så det danner en værktøjskasse, som skaber et godt grundlag for det videre arbejde. Jacob har en super evne til, at fylde en med selvtillid og tro på, at selv det, der virker svært/udfordrende i hverdagen, er en opgave der med nogle gode værktøjer, bliver spændende at arbejde videre med.
Dorthe Ansbjerg
Sektionschef ATP
Projektet har etableret et nyt fagligt felt, hvor Jacobs evne til at bidrage professionelt med egne kompetencer og erfaringer med værdiskabende dialoger, coaching og samarbejde, har været uvurderligt. Desuden har Jacob en personlighed og en tilgang til andre mennesker, som gør det muligt for ham at komme meget tæt på alle involverede medarbejdere og ledere, få dem til lytte og reflektere og til at engagere sig aktivt i arbejdet med at udvikle både organisationens og egne kompetencer
Annette Stougaard
Chefkonsulent og Projektleder, Region Hovedstaden