Individuel akkreditering i coaching (EMCC-akkrediteret)

Vil du have et internationalt anerkendt individuelt stempel på din coachingpraksis?

Dialogisk Design er stolt af at tilbyde en ”European Individual Accreditation (EIA)”, som henvender sig til dig, der har taget en akkrediteret coachinguddannelse eller tilsvarende.

Det har aldrig været vigtigere at fokusere på coaching og professionelle samtaler som et håndværk og det står øverst på Dialogisk Designs dagsorden. Ved at få en individuel akkreditering dokumenterer du, at du er en kompetent praktiker, der netop har håndværket i orden. Derfor er Dialogisk Design stolte af at samarbejde med European Mentoring og Coaching Council om en individuel akkreditering, der kan erhverves på fire niveauer afhængigt af din erfaring.

Det får du med en EIA

Hvordan kan du blive akredditeret?

Du kan blive akkrediteret på to måder:

  1. Du kan som deltager på Dialogisk Designs akkrediterede coachcertificering samtidig blive individuelt akkrediteret. Vi er stolte af som den eneste udbyder i Danmark at kunne tilbyde dig denne mulighed.
  2. Hvis du har fået en certificering på en akkrediteret uddannelse (eller kan dokumentere tilsvarende erfaring) kan du deltage i EMCC Danmarks løbende ”5 day challenges”, hvor du bruger én time dagligt i en uge på at skrive din ansøgning.

Vil du læse mere om "5 Day Challenge"

Læs mere om EMCC’s “5 Day Challenges”, der giver dig en individuel akkreditering som coach

Om Jacob Sønderskov