Certificering – Foundation

Certificering i coaching – Foundation Level

Lær det grundlæggende håndværk i Coaching og professionelle samtaler

Vi er stolte af at tilbyde vores 4-dages  EMCC-akkrediterede “Certificering i Coaching og Dialogisk kapacitet – Foundation Level“. På forløbet lærer du de grundlæggende metoder og redskaber inden for coaching og professionelle samtaler, samt hvordan du omsætter dem personligt i din egen organisatoriske praksis.

Du vil opleve et læringsmiljø, der understøttes af skarp og levende formidling af teorier, praksisnære fælles refleksioner og stort fokus på træning og omsætning til din egen praksis.

Uddannelsen er akkrediteret hos European Mentoring and Coaching Council på Foundation level, hvilket er din garanti for at forløbet lever op til høje kvalitetsstandarder og løbende vurdering fra eksterne assessorer.

Når du har afsluttet forløbet skriver du et læringsnotat, der opsummerer din læring i praksis, og du modtager et diplom for “Certificering i coaching og dialogisk kapacitet” på Foundation Level og har dermed et stærkt bevis for dine kompetencer.

Hvad er dit udbytte?

Certificering i Coaching og Dialogisk Kapacitet (Foundation Level)

Dkk 15.995

eks moms

Alle dage fra 10.00 – 17.00 i vores lokaler i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus

Hvad siger vores deltagere?

Om uddannelsens indhold

Hvad arbejder vi med?

0 +
Års coachingerfaring
0 +
Certificerede coaches
0 +
timers dokumenteret coachingpraksis
0 +
års undervisningserfaring

Uddannelser med en international akkreditering er din garanti

Vi sætter en stor ære i vores dialogiske håndværk, og som et bevis på vores uddannelsers høje faglige standarder, er vi stolte af at have vores uddannelser akkrediteret hos European Mentoring and Coaching Council, der er en af verdens førende institutioner inden for professionelle samtaler. Det betyder, at uddannelserne lever op til høje internationale standarder og er genstand for løbende ekstern evaluering og er tildelt en European Quality Award (EQA) på Foundation og Practitioner Level. Samtidig tilbyder vi individuelle akkrediteringer (European Individual Accreditation) som en del af vores uddannelser, så du i tillæg til vores certificeringer kan tilvælge et individuelt stempel på din praksis.

Udtalelser fra deltagere

Jacob er et sandt power-house af energi, som han i den grad formår at bringe i spil. Jacob forstår og formidler ikke kun teori, men han demonstrerer den i praksis gennem sin undervisning. Jeg oplever Jacobs undervisning som en fantastisk demonstration i samtlige aspekter af begrebet kommunikation og dialoger. Med sit skæve smil, aktive kropssprog og humoristiske retorik vinder han ved første øjeblik. Med opmuntring, støtte og drilske spørgsmål føres man igennem teorien og før man ser sig om, sidder stoffet fast og bliver et nyt værktøj til samtaleværktøjskassen. Jeg har opnået en bevidsthed om, hvordan mine egne mønstre spiller ind på min kommunikation og menneskesyn samt hvordan jeg kan bringe dette i spil i fremtidige samtaler
Stine Park
Specialsygeplejerske
Jeg vil gerne give de største og varmeste anbefalinger af Jacob og Dialogisk Design. Jacob er en fantastisk underviser, som evner at sikre en super balance mellem teori og praksis samt at gøre kurset meget jordnær og let at forstå. Det har gjort min læring helt optimal. Det ses også tydeligt, at Jacob brænder 150% for coaching, hvilket giver en rigtig god energi til kurset. Kurset har givet mig utrolig meget indsigt i de mange gode værktøjer, som kan bruges i mit daglige arbejde og ikke mindst en indsigt i at være en god og værdiskabende samtalepartner både professionelt og privat. Dette kursus har uden tvivl været det bedste kursus, som jeg nogensinde har været på. Jeg kan derfor kun give mine største anbefalinger til andre til at tage fat i Jacob og Dialogisk Design – det vil I ikke fortryde. Så herfra skal der blot lyde en stor tak for nogle fantastiske dage, som har givet mig en masse læring og indsigt af både professionel og personlig karakter.
Søren Hammer Adamsen
SCRUM-master, SEGES
Jacob er fyldt med energi, han er empatisk, han er anerkendende, han er troværdig, han er autentisk, hans udtalelser og undervisning bygger på solid research og dokumentation med gode referencer til de originale forfattere. Han er levende - eller han levendegør gamle mænds holdninger og udtalelser - selvom de ligger langt tilbage i tiden - han gør dem aktuelle og vedkommende på sin helt egen måde. Det er umuligt ikke at holde af Jacob.
Jens Rosbach
Læge og konsulent