Velkommen til DialogKlubben

Vi ønsker med DialogKlubben at skabe Danmarks stærkeste netværk for praktikere af professionelle Dialoger. Vi ønsker et ikke-kommercielt forum, hvor det handler om at udvikle og vedligeholde det gode håndværk i professionelle dialoger.
Her får du viden, invitation til gratis events, netværk og muligheden for at vedligeholde dit håndværk – og meget mere!
Du kan tilmelde dig nederst på siden eller ved at klikke på knappen. 

Hvad er Dialogklubben

DialogKlubben er et åbent, gratis og ikke-kommercielt miljø for inspiration, læring og indsigt. Du vil som medlem modtage nyheder om coaching og professionelle dialoger, anbefalinger til litteratur og aktiviteter samt blive inviteret til gratis læringsevents, hvor vi sætter introducerer, demonstrerer og reflekterer over metoder og tilgange.

DialogKlubben er således både et forum for at vedligeholde din dialogiske praksis, få konkret viden og inspiration og samtidig gøre det hele med ligesindede “dialog-nørder”

Vi bliver høje, når praktikere viser deres deres praksis. Desværre findes der meget lidt materiale, der viser hvordan en god dialogisk praksis konkret ser ud. DialogKlubbens formål er netop at inspirere hinanden til en bedre praksis.

Fra tid til anden supplerer vi med faglige blogs og artikler, der understøtter samme formål: At sætte fokus på dialogen som et håndværk, som vi i fællesskab skal have på dagsordenen, udvikle og forfine.

Samtidig inviterer vi løbende til online live-events, hvor vi sætter forskellige relevante temaer på dagsordenen

Tilmeld dig nederst på siden (eller klik her) og gå på opdagelse i kategorierne nedenfor, hvor du allerede finder inspiration og praksisvideoer. Du er til enhver tid også velkommen til at skrive til os med særlige ønsker til, hvilke redskaber, teorier eller metoder, du gerne vil høre mere om eller se demonstreret, og så vil vi forsøge at efterkomme dem.

Teamet bag DialogKlubben

Består af erfarne praktikere og nørder inden for professionelle samtaler og glæder os til at dele inspiration og læringsoplevelser med jer!
Anna-Margrethe Wegeberg Nebel
Klaus Bakdal
Eva Damsgaard
Jacob Sønderskov

Elisabet Skov Nielsen

Vil du være medlem af DialogKlubben

Det er gratis at være med i DialogKlubben og du tilmelder dig her i formularen. Du vil modtage en email fra tid til anden, hvor vi deler inspiration, praksis og events. Formålet med DialogKlubben er kort og godt at udvikle en god dialogisk og relationel praksis på tværs af organisationer og fagmiljøer igennem inspiration, åbenhed og deling af erfaringer og faglighed.