Coaching & Kurser

0
0
0

Underviserne formidlede det faglige indhold på en måde, så jeg kan omsætte det i praksis

Forløbet har overordnet levet op til mine forventninger

Underviserne havde et højt fagligt niveau

*Scores opdateres løbende og er indsamlet på åbne forløb i 2023 fra 38 deltagere

Dialoger skaber resultater

Coaching og professionelle samtaler fra øverste hylde

Hos Dialogisk Design tager vi det dialogiske håndværk i coaching og professionelle dialoger alvorligt. Vi har brugt utallige timer på at udvikle og dokumentere vores håndværk, samle mange års erfaring og finjusteret vores tilgang igennem praksis, læringsprocesser og supervision.

Vores samarbejdspartnere er alle certificerede coaches på Senior Practitioner Level, som har mange års erfaring. Jacob Sønderskov er én ud af tre coaches i Danmark, som er individuelt akkrediteret coach hos European Mentoring and Coaching Council på Master Practitioner Level, som er den højeste akkreditering.

Det er din garanti for veldokumenteret faglighed og håndværk baseret på erfaringer fra mange organisatoriske kontekster og forskellige typer af professionelle dialoger.

Uanset om du har brug for et kursus i coaching og dialogisk kapacitet eller et individuelt coachingforløb eller supervision, kan du regne med vores håndværk, erfaring og kærlighed til dialoger, der skaber værdi, mening og resultater.

Gå på opdagelse i vores internationalt akkrediterede coachingkurser neden for og læs mere om, hvordan du kan udvikle og forfine dine professionelle dialogiske kompetencer.

Deltagernes tilfredshed

"Coaching-uddannelsen hos Dialogisk Design er øverste hylde. På alle parametre professionelt - og med et ekstremt højt udbytte. Det får mine varmeste anbefalinger"
Morten Asaa
Chef for karriere og socialrådgivning
Takket være Jacobs formidable evner som faciliterende underviser er jeg blevet solidt klædt på til at agere professionel samtalepartner for mine kolleger, studerende samt øvrige personer på universitetet, herunder forskere, som møder udfordringer i deres daglige arbejde. De mange hands-on-øvelser og træningssessioner har givet mig konkrete redskaber, som jeg allerede kunne bruge efter første kursusgang. Jeg kan derfor varmt anbefale dette ubeskriveligt lærerige og praksisnære kursus for alle, der vil opøve deres samtalefærdigheder.
Thomas L.W. Toft
Ekstern lektor og pædagogisk konsulent på Københavns Universitet
Års coachingerfaring
0 +
Certificerede coaches siden 2020
0 +
timers dokumenteret coachingpraksis
0 +
års undervisningserfaring
0 +
Kurser fra øverste hylde

Hvad vi tilbyder 

Certificering i coaching - Foundation

Lær de grundlæggende kompetencer inden for coaching og professionelle dialoger på vores internationalt akkrediterede uddannelse på 4 dage.

Certificering i coaching - Practicioner

Vores nye internationalt akkrediterede Practitioner-uddannelse er til dig, som vil specialisere dine professionelle dialoger til din kontekst. Forløbet består af 10 dage og en eksamen.

Skræddersyede Forløb

Vores akkrediterede coachuddannelser kan integreres helt med jeres organisatoriske praksis og afholdes internt. 

Coaching - mm

Planlæg et individuelt coachingforløb på dine præmisser eller får supervision på din dialogiske praksis.

Uddannelser med en international akkreditering er din garanti

Vi sætter en stor ære i vores dialogiske håndværk, og som et bevis på vores uddannelsers høje faglige standarder, er vi stolte af at have vores uddannelser akkrediteret hos European Mentoring and Coaching Council, der er en af verdens førende institutioner inden for professionelle samtaler. Det betyder, at uddannelserne lever op til høje internationale standarder og er genstand for løbende ekstern evaluering og er tildelt en European Quality Award (EQA) på Foundation og Practitioner Level. Samtidig tilbyder vi individuelle akkrediteringer (European Individual Accreditation) som en del af vores uddannelser, så du i tillæg til vores certificeringer kan tilvælge et individuelt stempel på din praksis.

Om JaCob

Om Jacob Sønderskov