Coaching og Professionelle dialoger

Dialoger skaber resultater!

Hos Dialogisk Design tager vi det dialogiske håndværk alvorligt. Derfor har vi brugt utallige timer på at udvikle og dokumentere vores håndværk, samle mange års erfaring og finjusteret vores tilgang igennem praksis, læringsprocesser og supervision.

Vores samarbejdspartnere er alle certificerede coaches, som har mange års erfaring. Jacob Sønderskov er én ud af to coaches i Danmark, som er individuelt akkrediteret coach hos European Mentoring and Coaching Council på Master Practitioner Level, som er den højeste akkreditering. 

Det er din garanti for veldokumenteret faglighed og håndværk baseret på erfaringer fra mange organisatoriske kontekster og forskellige typer af professionelle dialoger.

Uanset om du har brug for et kursus i coaching og dialogisk kapacitet eller en af vores professionelle dialoger, kan du regne med vores håndværk, erfaring og kærlighed til dialoger, der skaber værdi, mening og resultater.

Og før vi finder ud af om vi er et match, starter vi med en uforpligtende samtale.

Hvilke krav stiller du?

For os er det et privilegium og ansvar at indgå i professionelle dialoger. Det handler om at håndværk og en etisk professionel praksis. Skulle vi selv hyre en coach, ville vi derfor stille følgende spørgsmål:

Om Jacob Sønderskov

Har du besøgt DialogKlubben?

DialogKlubben er et åbent, gratis og ikke-kommercielt miljø for inspiration, læring og indsigt. Du vil som medlem modtage nyheder om coaching og professionelle dialoger, anbefalinger til litteratur og aktiviteter samt blive inviteret til gratis læringsevents, hvor vi sætter introducerer, demonstrerer og reflekterer over metoder og tilgange. 

DialogKlubben er således både et forum for at vedligeholde din dialogiske praksis, få konkret viden og inspiration og samtidig gøre det hele med ligesindede “dialog-nørder”