Coaching & Kurser

Dialoger skaber resultater

Coaching og professionelle samtaler fra øverste hylde

Hos Dialogisk Design tager vi det dialogiske håndværk i coaching og professionelle dialoger alvorligt. Vi brugt utallige timer på at udvikle og dokumentere vores håndværk, samle mange års erfaring og finjusteret vores tilgang igennem praksis, læringsprocesser og supervision.

Vores samarbejdspartnere er alle certificerede coaches på Senior Practitioner Level, som har mange års erfaring. Jacob Sønderskov er én ud af tre coaches i Danmark, som er individuelt akkrediteret coach hos European Mentoring and Coaching Council på Master Practitioner Level, som er den højeste akkreditering.

Det er din garanti for veldokumenteret faglighed og håndværk baseret på erfaringer fra mange organisatoriske kontekster og forskellige typer af professionelle dialoger.

Uanset om du har brug for et kursus i coaching og dialogisk kapacitet eller et individuelt coachingforløb eller supervision, kan du regne med vores håndværk, erfaring og kærlighed til dialoger, der skaber værdi, mening og resultater.

Gå på opdagelse i vores internationalt akkrediterede coachingkurser neden for og læs mere om, hvordan du kan udvikle og forfine dine professionelle dialogiske kompetencer.

0 +
Års coachingerfaring
0 +
Certificerede coaches
0 +
timers dokumenteret coachingpraksis
0 +
års undervisningserfaring
Kurser fra øverste hylde

Hvad vi tilbyder 

Certificering i coaching - Foundation

Lær de grundlæggende kompetencer inden for coaching og professionelle dialoger på vores internationalt akkrediterede uddannelse på 4 dage.

Certificering i coaching - Practicioner

Vores nye internationalt akkrediterede Practitioner-uddannelse er til dig, som vil specialisere dine professionelle dialoger til din kontekst. Forløbet består af 10 dage og en eksamen.

Skræddersyede Forløb

Vores akkrediterede coachuddannelser kan integreres helt med jeres organisatoriske praksis og afholdes internt. 

Coaching - mm

Planlæg et individuelt coachingforløb på dine præmisser eller får supervision på din dialogiske praksis.

Uddannelser med en international akkreditering er din garanti

Vi sætter en stor ære i vores dialogiske håndværk, og som et bevis på vores uddannelsers høje faglige standarder, er vi stolte af at have vores uddannelser akkrediteret hos European Mentoring and Coaching Council, der er en af verdens førende institutioner inden for professionelle samtaler. Det betyder, at uddannelserne lever op til høje internationale standarder og er genstand for løbende ekstern evaluering og er tildelt en European Quality Award (EQA) på Foundation og Practitioner Level. Samtidig tilbyder vi individuelle akkrediteringer (European Individual Accreditation) som en del af vores uddannelser, så du i tillæg til vores certificeringer kan tilvælge et individuelt stempel på din praksis.

Om JaCob

Om Jacob Sønderskov