Konsulentydelser

ET fælles design for forandring

Hvilken værdi og effekt skal vores samarbejde skabe?

Dialogisk Design tilbyder skræddersyet ledelses- og organisationsudvikling, proeskonsultation og facilitering og og specialdesignede kompetenceudviklingsforløb på velfærdsområderne. Vores første spørgsmål er altid: “Hvilken effekt og resultater skal vores samarbejde skabe?”

Vores erfaring, faglighed og tæft for processer sikrer, at vi mikser teori, forskning og metoder til forløbets specifikke behov.

Vores foretrukne metode i vores indledende dialog er “Det blanke papir”, hvor vi fra bunden designer det forløb, der skaber resultater for jer. Vi spiller naturligvis ind med vores mangeårige erfaringer og perspektiver, og vi designer i fællesskab det forløb, der skaber effekt hos jer.

Læs mere neden for.

Dialogisk designs ydelser

Hvad vi tilbyder 

Skræddersyede Udviklingsforløb

Vi har mange års erfaringer med at designe og gennemføre skræddersyede udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Vi tror på, at en systemisk tilgang med fokus på dialoger og relationer er den mest effektive vej til at skabe engagement, udvikling, læring og resultater.

Procesfacilitering & Workshops

Vi elsker facilitering og håndværket bagved. Vi er eksperter i at skabe de processuelle rammer for workshops, temadage, konferencer, vigtige møder eller andre aktiviteter, hvor en sikker facilitering og et skarpt blik for processen er afgørende.

Dialogisk Velfærd

Dialoger er en central del af løsningen på vores velfærdsområder. Både dialoger i og på tværs af enheder, samt i komplekse relationer til borgere, hvor motivation, initiativ og navigation i velfærdssystemet er centralt. Vi klæder alle godt på til at varetage velfærdsopgaverne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Om JaCob

Om Jacob Sønderskov

Når Læring og resultater går hånd i hånd

Hvad er et "Dialogisk Design"?

Vores tilgang og indledende dialoger sikrer, at vi har et stærkt fælles billede og partnerskab af de aktiviteter, vi sammen skal lykkes om. 

Vi tager afsæt i jeres kontekst og ønsker til værdi, og resultatet er et design, der giver jer et konkret overblik over aktiviteter, interessenter og indhold i forløbet. 

Designet er den røde tråd i vores samarbejde, der herigennem medtænker: